Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Advokatfirman Delphi söker en kvalificerad ekonomiassistent

Är du en ambitiös, noggrann och lösningsorienterad person som vill bli en del av en kompetent ekonomiavdelning på en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige?

Är du en ambitiös, noggrann och lösningsorienterad person som vill bli en del av en kompetent ekonomiavdelning på en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige?

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kvalificerad, noggrann och lösningsorienterad ekonomiassistent till Advokatfirman Delphi. Du kommer att tillhöra en kompetent ekonomiavdelning med ca 6 kollegor. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten som ekonomiassistent är:

 

  • Utläggsräkningar (rörelsegilla kostnader, kontering, bokföring och utbetalning)
  • Ansvara för leverantörsreskontran för ett av våra bolag
  • Fakturering till klienter
  • Avskrivningar
  • Viss internfakturering mellan bolagen
  • Månatliga avstämningar av balanskonton
  • Handkassa
  • Vara delaktig i, och tillsammans med andra, driva ekonomi- och systemorienterade projekt
  • Kunna vara backup till övriga på ekonomiavdelningen

 

Du kommer att rapportera till företagets ekonomichef. Advokatfirman Delphi sitter i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm.

 

Din Bakgrund

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller med någon form av eftergymnasial utbildning samt har ca 5 års erfarenhet som ekonomiassistent. Det är meriterande med erfarenhet från affärssystemen Visma Business, Saturnus och Ascendo, men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det är också mycket meriterande om du har kunskap inom representationsregler.

Som person är du positiv, drivande och självgående. Du är en företagsam person som ser till att saker och ting blir gjorda och arbetar proaktivt. Du har hög integritet och skinn på näsan. Du är dessutom van att arbeta i projektform och att samarbeta med andra.

 

Mer om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. I den här rekryteringen samarbetar Advokatfirman Delphi med EQonomy, som är en del av Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm, tel. 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande varför det är bra att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Mer om Advokatfirman Delphi

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige och finns med ca 185 medarbetare representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena.

Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt: Vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag.

Läs gärna mer om oss här: http://www.delphi.se