Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Redovisningsekonom med systemintresse till bolag i stark tillväxt

Ryds Bilglas söker nu en redovisningsekonom med hög energi och vilja att skapa struktur och som vill verka i en entreprenöriell tillväxtmiljö.

Ryds Bilglas söker nu en redovisningsekonom med hög energi och vilja att skapa struktur och som vill verka i en entreprenöriell tillväxtmiljö.

Ryds Bilglas är Sveriges ledande kedja inom bilglas och finns även i Norge. Huvudkontoret ligger i Huddinge och bolaget har verksamhet på ett stort antal orter runt om i landet. Ryds Bilglas har vuxit snabbt de senaste åren och bolaget ser goda förutsättningar för fortsatt tillväxt.

Som bolagsansvarig redovisningsekonom ansvarar du för minst fyra bolag inom Ryds-koncernen. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för bolagens ekonomi inklusive bokslut, momsredovisning, skattedeklaration mm. Är du van att jobba med redovisning från ax till limpa samt har ett systemintresse är detta jobbet för dig! Du rapporterar till redovisningschefen och ingår i en ekonomiavdelning om 12 personer. Ryds Bilglas AB sitter i trevliga lokaler i Stuvsta, Huddinge.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst tre års erfarenhet inom redovisning. Du ska vara bokslutssjälvständig samt ha jobbat med momsredovisning och skattedeklarationer. Du har ett systemintresse och det är starkt meriterande om du jobbat i Navision (NAV2016).

Vi ser det även som meriterande om du har arbetat med årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklarationer och analysarbete.

Mer om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy, som är en del av Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm, tel. 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande varför det är bra att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan! 

Företaget

Ryds Bilglas är det marknadsledande bilglasmästeriet i Sverige. Företaget startades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med Nalka Invest AB. Ryds Bilglas finns med över 90 verkstäder på 47 orter i Sverige, och sedan 1 augusti 2014 har företaget även etablerat sig på den norska marknaden. Sedan 2012 ingår även franchisekedjan Samglas med cirka 20 verkstäder i Sverige. Både Ryds Bilglas och Samglas verkstäder är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Koncernen Ryds Bilglas omsätter över 600 MSEK med ca 300 anställda.