Candidate Experience Award

Wise Professionals har som vision att ständigt förnya synen på rekrytering och utmana en traditionell bransch. Vi är övertygade om att kandidatupplevelse är en affärskritisk fråga och har därför instiftat ett pris för att hylla de företag i Sverige som arbetar aktivt för att ge jobbsökande en bra kandidatupplevelse.

9 oktober i år delade vi ut det första Candidate Experience Award någonsin i Norden. Priset gick till Länsförsäkringar, läs vinnarartikeln här. Förutom att dela ut priset presenterade vi fakta ur den undersökning vi tillsammans med YouGov gjort gällande kandidatupplevelse i Sverige, hela rapporten kan du läsa här. Vi hade även exklusivt besök av Kevin W. Grossman från USA, President för Talent Board och internationellt erkänd expert inom kandidatupplevelse. Han delade med sig av fakta och insikter ur ett globalt perspektiv om hur kandidatupplevelse påverkar business på riktigt. Han gav exempel från duktiga företag som Lego, Pepsi och Adidas om hur de arbetar för att bygga ambassadörer även bland kandidater som inte får jobben.

Priset vi delar ut baseras på en NPS-undersökning som vi hjälper till att göra. Vill du redan nu mäta din kandidatupplevelse för att ha möjlighet att förbättra din kandidatupplevelse, stärka affären och kanske vara vinnare av Candidate Experience Award 2018? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Håll även utkik efter uppdateringar för Candidate Experience Award 2018!

 

Kontakta